Cliënten vertellen 

  • Zou jij woorden willen geven aan jouw jarenlange ervaring met een ontspannende voetreflexmassage op maat?  Ik kreeg het volgende antwoord van Fransje: 


Allereerst voel ik mij vrij bij jou, alles mag er zijn en dat geeft vertrouwen en een gevoel van ontspanning! Voor mij is het moeilijk om alles los te laten, dat voel ik met name in nek, schouders en wervelkolom; door het masseren en aanraken van de voeten worden de energiebanen in mijn lijf gestimuleerd en voel ik een diepe ontspanning!
 

  • Francien: Ik ben al een paar keer bij Jeanette geweest voor voetreflextherapie. Het is zo ontspannend! Jeanette neemt uitgebreid de tijd voor je en je voelt je altijd welkom. Echt een aanrader! 


  • Bij de evaluatie van een behandeltraject gericht op bewust worden van de bron van haar minder vitaal voelen, stelde ik Catalda de vraag hoe zij mijn werkwijze vond. 


Ik vond je werkwijze heel prettig, warm en steunend. Je werkwijze leek intuïtief en vrij, niet volgens een vast stramien. Een holistische aanpak. Ik heb het gevoel dat niet alleen mijn voeten maar mijn hele wezen aan bod is gekomen. Als het nodig was toonde je ook overwicht, dat waardeer ik.

Na een ontspannende intuïtieve voetreflexmassage gaf een vakantiegast aan zee de volgende reactie

Onlangs heb ik een voetreflexmassage gehad. Dit was erg ontspannend. Bij aankomst voelde ik me gelijk op mijn gemak, vanwege de prettige ontvangst. Jeanette legde goed uit wat ze ging doen. Mede door de rustgevende muziek was de sfeer ontspannend. Ik wil de therapie zeker aanraden aan een ieder die te kampen heeft met stress of klachten van dien aard.